Parangkat lunak EA sadaya-situs bébas dianggo

EA nyaéta singketan tina panaséhat ahli sistem perdagangan otomatis calakan.
software dagang programmatic.

Ieu patarosan diangkat ku babaturan di forum EA BANG. Nyatana, fungsi ieu henteu kedah janten indikator, sabab EA anu aya tiasa ngawujudkeunana. Aya dua cara pikeun ngahontal ieu. Naon lamping garis k? Ieu mangrupikeun garis anu dibentuk ku ngahubungkeun N […]
EA: Unggal waktos harga fluctuates, kode dina EA dieksekusi sakali; Naskah: Saatos skrip jalan, kodeu dieksekusi ngan sakali. Supados urang ngartos bédana leres, Pak Tang ti EA Bang husus nulis EA jeung naskah pikeun demonstrate, fungsina pikeun kaluaran waktu. […]
Ieu sarat diangkat ku babaturan di forum EA State sateuacan. Anjeunna parantos ngagunakeun EA programmatic kami pikeun sering dagang, sareng strategi dagang tina jinis urutan sikat. Urang kabeh terang yén laju urus boga pangaruh hébat kana strategi transaksi sering. Anjeunna biasana ngagunakeun VPS [...]
Dina prosés ngagunakeun dagang programmatic, anjeun geus encountered kaayaan kitu? Posisi muka aEA langkung saé, sareng posisi nutup bEA langkung saé. Bakal sampurna lamun dua EA ieu bisa digabungkeun babarengan! Sacara umum, kami nganggo 1 EA pikeun muka sareng nutup posisi. Upami abdi hoyong ngadamel […]
Kumaha ngagunakeun file konfigurasi EA? Hiji pamaké geus ngagunakeun Bang EA's Hedging EA pikeun dagang multi-rupa. Pungsi software EA terus enriched. Salaku waktu ngalir, aya ratusan fungsi EA, jadi ngan ngagunakeun kaayaan panel otomatis pikeun muka jeung nutup posisi. Salaku conto, aya seueur […]
Salila 10 taun saméméhna tina simulasi dagang, strategi dagang konstan nyieun karugian ajeg, sarta dina prosés, eta ieu mastikeun dieksekusi nurutkeun strategi dagang set na. Di pasar hareup, kamungkinan leungitna pasti pisan tinggi, sarta eta oge bisa jadi rugi. Upami urang nuturkeun strategi dagang dina […]
Catetan: Tulisan ieu ditransfer ti www.eabang.com. Tulisan ieu mangrupikeun pidéo anu dirékam ku Pak Tang. Pikeun anu henteu resep ningali pidéo, anjeun tiasa maca tulisan. Kumaha cara otomatis nyandak potret layar nalika EA muka sareng nutup pesenan? Pungsi ieu mangrupa pamundut ti anggota EA. Anjeunna biasana ngagunakeun transaksi programmatic. Anjeunna ngagaduhan […]
Bédana utamana asalna tina bentuk bar dina période fixe d béda. Ditémbongkeun saperti dina gambar di handap, kayaning bagan 1-menit jeung bagan poéan, loba K-garis dina bagan 1-menit bisa mibanda ngan sajumlah leutik TICKs. Salila période waktos anu teu aktif tina sababaraha variétas anu teu populer, 1-menit K-line fluctuates [...]
1.Klik dina "Beuli Buka" atawa "Jual Buka" dina Panel Bubuka pikeun mariksa naha aya pesenan dieusian. Lamun euweuh pesenan anyar, Mangga pariksa naha mt4 na mt5 geus asup, sarta naha "Algo Trading" jeung "Ngidinan impor DLL" dihurungkeun. Pamasangan EA 2. Upami aya pesenan énggal, pesenan anu henteu ditutup henteu diurus, Tempat […]
Pungsi ieu dipaké pikeun sababaraha simbol. Saatos Gemblengna T / P dina panel nutup micu, jumlah kauntungan na hedges leungitna dikelola ku EA ieu pikeun paling hiji urutan, jeung sabaraha bisa ditutup; Pofit> 0: Kauntungan tina dua pesenan hedged langkung ageung tibatan 0; Karugian akun kedah>%: Karugian ngambang / Banlence> 5%.