Softueri EA i të gjitha faqeve është falas për t'u përdorur

EA është shkurtesa e sistemit automatik tregtar inteligjent këshilltar ekspert.
Softuer tregtar programatik.

Kjo është një pyetje e ngritur nga një mik në forumin EA BANG. Në fakt, ky funksion nuk ka nevojë të bëhet tregues, sepse EA ekzistuese mund ta realizojë atë. Ka dy mënyra për ta arritur këtë. Sa është pjerrësia e vijës k? Është një linjë e formuar duke lidhur N […]
EA: Sa herë që çmimi luhatet, kodi në EA ekzekutohet një herë; Script: Pas ekzekutimit të skriptit, kodi ekzekutohet vetëm një herë. Në mënyrë që ne të kuptojmë saktë ndryshimin, z. Tang i EA Bang shkroi posaçërisht një EA dhe një skenar për të demonstruar, funksioni i tij është të nxjerrë kohën. […]
Kjo është një kërkesë e ngritur nga një mik në forumin e Shtetit EA më parë. Ai ka përdorur EA-në tonë programatike për të tregtuar shpesh dhe strategjia e tregtimit është e llojit të pastrimit të porosisë. Të gjithë e dimë se shpejtësia e transaksionit ka një ndikim të madh në strategjinë e transaksioneve të shpeshta. Ai zakonisht përdor VPS […]
Në procesin e përdorimit të tregtimit programatik, a keni hasur në një situatë të tillë? Pozicioni i hapjes së aEA është më i mirë, dhe pozicioni i mbylljes së bEA është më i mirë. Do të ishte perfekte nëse këto dy EA mund të kombinohen së bashku! Në përgjithësi, ne përdorim 1 EA për të hapur dhe mbyllur pozicionet. Nëse dua të trajtoj […]
Si të përdorni skedarin e konfigurimit të EA? Një përdorues ka përdorur Bang EA's Hedging EA për tregtim me shumë varietete. Funksionet e softuerit EA pasurohen vazhdimisht. Me kalimin e kohës, ka qindra funksione EA, kështu që thjesht përdorni kushtet e panelit automatik për të hapur dhe mbyllur pozicionet. Për shembull, ka shumë […]
Gjatë 10 viteve të mëparshme të tregtimit të simuluar, një strategji tregtare konstante bëri humbje të qëndrueshme dhe në këtë proces, ajo u ekzekutua në mënyrë rigoroze sipas strategjisë së saj të përcaktuar tregtare. Në tregun e ardhshëm, probabiliteti i humbjes është padyshim shumë i lartë dhe mund të jetë gjithashtu një humbje. Nëse ndjekim strategjinë e tregtimit në […]
Shënim: Ky artikull është transferuar nga www.eabang.com. Ky artikull është një video e regjistruar nga z. Tang. Për ata që nuk ju pëlqen të shikojnë video, mund ta lexoni artikullin. Si të merrni automatikisht pamje nga ekrani kur EA hap dhe mbyll porositë? Ky funksion është një kërkesë nga një anëtar i EA. Ai zakonisht përdor transaksione programatike. Ai ka […]
Ndryshimi kryesisht vjen nga forma e shiritit në periudha të ndryshme fikse. Siç tregohet në figurën më poshtë, si grafiku 1 minutësh dhe grafiku ditor, shumë rreshta K në grafikun 1 minutësh mund të kenë vetëm një numër të vogël TICK. Gjatë periudhës kohore joaktive të disa varieteteve jopopullore, linja K 1 minutëshe luhatet […]
1. Klikoni në "Bli Hapur" ose "Shit Hapur" në Panelin e Hapjes për të kontrolluar nëse ka një porosi të plotësuar. Nëse nuk ka porosi të re, ju lutemi kontrolloni nëse mt4 dhe mt5 janë regjistruar dhe nëse "Algo Trading" dhe "Lejo importet DLL" janë aktivizuar. Instalimi i EA 2. Nëse ka një porosi të re, porositë e pambyllura nuk menaxhohen,Vendosni […]
Ky funksion përdoret për simbole të shumta. Pasi të aktivizohet T/P e Përgjithshme në panelin e mbylljes, shuma e fitimit të saj mbron humbjen e menaxhuar nga kjo EA për më së shumti një porosi dhe sa mund të mbyllet; Pofit>0: Fitimi i dy porosive të mbrojtura është më i madh se 0; Humbja e llogarisë duhet>%:Humbje lundruese/Banlence>5%.