Софтверот EA на сите локации е бесплатен за користење

EA е кратенка на експертски советник интелигентен автоматски систем за тргување.
Програмски софтвер за тргување.

Ова е прашање покренато од пријател на форумот EA BANG. Всушност, оваа функција не треба да се прави индикатор, бидејќи постоечката ЕА може да ја реализира. Постојат два начини да се постигне ова. Колкав е наклонот на k-линијата? Тоа е линија формирана со поврзување на N […]
EA: Секој пат кога цената флуктуира, кодот во EA се извршува еднаш; Скрипта: Откако ќе се изврши скриптата, кодот се извршува само еднаш. Со цел правилно да ја разбереме разликата, г-дин Танг од EA Bang специјално напиша EA и скрипта за да покаже, неговата функција е да го емитува времето. […]
Ова е барање покренато од пријател на форумот на EA State претходно. Тој ја користеше нашата програмска EA за често тргување, а стратегијата за тргување е од типот на нарачка за четкање. Сите знаеме дека брзината на трансакцијата има големо влијание врз стратегијата на чести трансакции. Тој обично користи VPS […]
Во процесот на користење на програмско тргување, дали сте наишле на ваква ситуација? Позицијата на отворање на aEA е подобра, а позицијата на затворање на bEA е подобра. Би било совршено доколку овие две EA би можеле да се комбинираат заедно! Општо земено, ние користиме 1 EA за отворање и затворање позиции. Ако сакам да се справам со […]
Како да ја користите конфигурациската датотека на EA? Еден корисник го користел Bang EA's Hedging EA за тргување со повеќе видови. Функциите на EA софтверот постојано се збогатуваат. Како што одминува времето, има стотици функции EA, затоа само користете ги условите на автоматскиот панел за да ги отворите и затворите позициите. На пример, има многу […]
Во текот на претходните 10 години симулирано тргување, постојаната стратегија за тргување имаше постојани загуби, а во тој процес беше строго извршена според поставената стратегија за тргување. На идниот пазар веројатноста за загуба е дефинитивно многу голема, а може да биде и загуба. Ако ја следиме стратегијата за тргување во […]
Забелешка: Оваа статија е префрлена од www.eabang.com. Оваа статија е видео снимено од г-дин Танг. За оние кои не сакаат да гледаат видеа, можете да ја прочитате статијата. Како автоматски да направите слики од екранот кога EA отвора и затвора нарачки? Оваа функција е барање од член на EA. Тој обично користи програмски трансакции. Тој има […]
Разликата главно доаѓа од обликот на шипката во различни фиксни периоди. Како што е прикажано на сликата подолу, како на пример графиконот од 1 минута и дневниот графикон, многу К-линии во графиконот од 1 минута може да имаат само мал број на ТИК. За време на неактивен временски период на некои непопуларни сорти, 1-минутната К-линија флуктуира […]
1.Кликнете на „Купи отворено“ или „Продади отворено“ во панелот за отворање за да проверите дали има пополнето нарачка. Доколку нема нова нарачка, ве молиме проверете дали mt4 и mt5 се најавени и дали „Algo Trading“ и „Дозволи увоз на DLL“ е вклучено. Инсталација на EA 2. Доколку има нова нарачка, нарачките кои не се затворени не се управувани, поставете […]
Оваа функција се користи за повеќе симболи. Откако ќе се активира Севкупниот T/P во панелот за затворање, износот на неговата добивка ја заштитува загубата управувана од оваа EA за најмногу една нарачка, и колку може да се затвори; Пофит>0: Добивката на двата хеџирани налози е поголема од 0; Загубата на сметката мора>%:Пловечка загуба/Баранција>5%.